PAM - Tunturi-Lapin osasto 837

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS

Keskiviikko 20.4 kello: 18:00 Artic Sauna World. Jerisjärvi, Muonio

 

Kokouksessa käsitellään: sääntömääräiset asiat (tilinpäätös ja toimintakertomus), ammattiosaston nimenmuutos.

Kokouksen jälkeen ammattiosasto tarjoaa päivällisen, sekä mahdollisuuden saunomiseen Artic Sauna Worldissa (muista ottaa mukaan uimapuku).

Ruokailun vuoksi pyydämme ennakkoilmoittautumiset 15.4 mennessä spostilla: puheenjohtaja@pam837.fi  tai tekstiviestillä numeroon: 044-788 6102 muista ilmoittaa mahdolliset erikoisruokavaliot.

Tervetuloa kevätkokoukseen!

Lähde mukaan unohtumattomalle retkelle Lofooteille 16-19.6.22

16.-19.6.22 Järjestämme yhdessä Oulun osasto 710 ja Meri-Lapin osaston 050 kanssa retken Norjan Lofooteille.

Huomioi, että paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu siis nopeasti. Sitovat ilmoittautumiset 15.2 mennessä: susanna.reponiemi@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 040 4864843 - Ilmoita jäsennumerosi ilmoittautumisen yhteydessä. Retki on tarkoitettu osaston jäsenille, mikäli paikkoja linja-autosta jää, voidaan retkelle ottaa mukaan myös ulkopuolisia. 

Lofootin retken omavastuuhinta on 200€ / Hlö (Normaalihinta 498€).

Hintaan sisältyy: majoitus 2hh huoneessa, puolihoito (aamiainen ja illallinen hotellissa), kuljetukset V.Alamäen turistibussissa, sekä matkanjohtajan palvelut.

Alustava ohjelma:

16.6. 1. matkapäivä Oulu – Kiiruna Matkamme alkaa Oulusta kohti Torniota ja sieltä pohjoiseen seuraillen jokilaaksoa. Ajelemme kohti Kolaria ja pidämme sitä ennen välillä pidemmän tauon. Kolarista otamme kyytiin lisää matkustajia ja suuntaamme kohti rajaa (kuljetus Levin/Kittilän suunnalta Kolariin). Päivän aikana ihaillemme Ruotsin Lapin kauniita maisemia, kunnes saavumme Kiirunaan, jossa yövymme keskitason hotellissa (Scandic tai vastaava). Illallinen hotellissa.

17.6. 2. matkapäivä Kiiruna – Lofootit Lähtö aamiaisen kohti Riksgränseniä ja valtakunnan rajaa, jossa passin/henkilökortin ja koronapassin tarkastus. Raja-alue on noin 500 metrin korkeudella ja aloitamme sieltä laskun meren tuntumaan, Narvikin kaupungin ohi. Seurailemme Ofotvuonon rantoja kohti Lofootteja. Ajoaika Narvikista Svolvaeriin, joka on saariryhmän epävirallinen pääkaupunki, noin neljä tuntia. Pidämme kuitenkin välillä omakustanteisen lounastauon ja mahdollisesti Svolvaerissa kahvitauon, ennen kuin jatkamme yöpymispaikkaamme HENNINGSVAERIN kylään. Henningsvaeria pidetään yhtenä Lofoottien kauneimmista kylistä. Lofoottien Henningsvaerissa yöpyminen on monen matkailijan unelma; pidempi viipymä kalastajakylässä tarjoaa mahdollisuuden tutustua tähän uniikkiin ympäristöön itsenäisesti ja valokuvata ympäristöä eri valoissa. Illallinen hotellissa. Majoitus Bryggehotellissa (ellei vaihdeta myöhemmin Svolvaeriin majoitusta), kahden hengen huoneissa, joissa parivuode.

18.6. 3. matkapäivä Lofootit - Narvik Aamupalan jälkeen aloitamme tutustumisen saaristoon, bussikiertoajelulla, joka vie meidät saaren eteläisimpään pisteeseen, Å i Lofoten -kylään. Pidämme siellä pienen kahvitauon, ennen kuin jatkamme kohti Svolvaerin kaupunkia, jossa mahdollisuus ostoksiin ja vaikkapa panimovierailuun – Lofotpils, on Lofoottien ainoa panimo. Lähtö kohti Narvikia iltapäivällä. Majoittuminen Narvikissa keskitason hotelliin (Thon- tai Scandic-ketju).

19.6. 4. matkapäivä Narvik – Oulu Aamulla nautimme vielä norjalaisen aamupalan monipuolisuudesta ja Kotimatka alkaa rajanylityksellä, noin tunti hotellista lähdön jälkeen. Ajoreittimme kulkee komeiden tunturimaisemien halki ja pysähdymme kaivoskaupunki Kiirunassa päivällä, ennen kuin jatkamme kohti Tornionjokilaaksoa ja Kolaria (Kolarista edelleen kuljetus Kittilä/Levi suunnalle).. Lapista suuntamme on kohti etelää ja Oulua, jonne saavumme illalla.

Ohjelma on alustava ja siihen tulee tarkennuksia vielä myöhemmin.

OSTOSRETKI IKEAAN

Maanantai 22.11

Jälleen on aika suunnata kohti IKEAa vaikkapa jouluostoksille. Retki on ilmainen osaston jäsenille, muille 20€ / henkilö.

Linja-auto starttaa Muonion SEO:lta kello 7.00. Seuraavat pysäkit n. 7.40 Levi Spa Hotel ja n. 8.00 Neste Kittilä.

Ilmoittautumiset viimeistään 19.11 kello 12:00 mennessä: susanna.reponiemi@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 040 4864843 TAI jani_mantere@outlook.com tai tekstiviestillä 044 7886102.

OSASTON PERINTEISET PIKKUJOULUT

Keskiviikko 1.12 kello 20.00 Northern Lights Village

 

On aika kokoontua yhteen viettämään perinteisiä pikkujouluja. Muista ottaa mukaan n. 5€ arvoinen joululahja.

Ruokailu on ilmainen osaston jäsenille!

Ilmoittautumiset 21.11 mennessä:

susanna.reponiemi@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 040 4864843 TAI jani_mantere@outlook.com tai tekstiviestillä 044 7886102.

Alkuruoka: viherversosalaatti, mozzarellasalaatti, sienisalaatti, savulohi caesar, jääkellarinlohta, kylmäsavuhaukea, maalaispate, karitsanpaahtopaistia.

Pääruoka: Ylikypsää porsasta, paahdetut juurekset, salivia perunat, siiderikastiketta, sienirisottoa.

Jälkiruoka: juustolajitelma, piparkakkurahkaa, kahvi ja tee

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS

Keskiviikko 27.10 kello 18:00 Levi Hotel SPA

Syyskokouksessa käsitellään osaston budjetti ja toimintasuunnitelma, sekä valitaan johtokunta seuraavaksi toimikaudeksi.

Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhat osaston jäsenet

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS

TI 27.4.2021 Kello 18.00 Levi hotel SPA (AHKU-ravintola)

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat mm. tilinpäätös ja toimintakertomus 2020.

Paikka ja kokoontuminen korona rajoitusten mukaan. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä.

Kokoukseen on mahdollisuus osallistua TEAMSin välityksellä. Ilmoittaudu viimeistään 26.4 kello 18.00 mennessä sähköpostitse: jani_mantere@outlook.com niin saat linkin sähköpostitse kokoukseen.

 

OSASTON PIKKUJOULUT

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!

KE 18.11 Kello 19.00 Saamen Kammi

Osaston perinteikkäitä pikkujouluja vietetään tänä vuonna Saamen Kammissa (hotelli K5 takana). Tarjolla herkullisia Kammin antimia. Muista ottaa mukaan pieni lahja (arvoltaan n. 5€).

Ilmoittautumiset viestillä 11.11.2020 mennessä.

Kammin menu:

 

Vihreä salaatti (M,G)

 

Loimulohi (M,G)

Yrttimaustettu peruna (M,G)

Metsäsienikastike (L,G)

Kermaviilikastike (L,G)

Uunijuures (M,G)

Savustettu Poron paisti (M,G)

Riistakastike (M,G)

 

Kermassa haudutettu leipäjuusto ja hillahillo (L,G)

 

VUOSIKOKOUS

MA 26.10.2020 Kello 18:00 Break Sokos Hotel Levi (kokoustila Kelo)

Käsitellään sääntömääräiset asiat. Rovaniemen toimistolta järjestötoimitsija Katja Koivuranta paikan päällä kertomassa kuulumisia.