Hae kuntoremonttiin

11.10.2012


Palkansaajalomajärjestöt ovat kehittäneet ja uudistaneet työikäisille suunnattua kuntoremonttia yhteistyössä liikunnan ja terveyden edistämisen asiantuntijoiden kanssa. Tuloksena ovat uudet 1askel-hyvinvointijaksot.

Lomajaksojen tarkoituksena on parantaa työntekijöiden hyvinvointia laadukkaan ohjelman ja ohjatun liikunnan avulla. Tarjolla on erilaisia jaksoja keskittyen niin liikuntaan, painonhallintaan kuin perheillekin suunnattuja aktiivijaksoja.

Hinta on vain 150 euroa/ 5 vrk/ henkilö sisältäen majoituksen 1-hengen huoneessa täysihoidolla sekä teeman mukaisen ohjelman. Lisäksi tulevat vain matkakustannukset kohteeseen. Tarkista perhelomien hinnat erikseen!

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT on lanseerannut 1askel-hyvinvointijaksot työikäisille. 1askel korvaa palkansaajalomajärjestöjen aiemmin järjestämän kuntoremonttitoiminnan. Lisätietoja 1askel hyvinvointijaksoista löydät osoitteesta www.pht.fi.

1askel-hyvinjaksojen tavoitteena on tukea elämänhallintaa, työssäjaksamista sekä terveyttä ja toimintakykyä. Jakson aikana osallistujille tehdään terveyskuntotestejä, pidetään tietoiskuja, keskustellaan ja liikutaan. Kaikessa tekemisessä ajatellaan loppuelämää, ei vain viikon pituista jaksoa. Parhaimmillaan jaksolta löytyy kotiin viemisiksi intoa edistää omaa terveyttä ja hyvinvointia.

Tutustu jaksoihin ja hae!

Palkansaajalomajärjestöt ovat kehittäneet ja uudistaneet työikäisille suunnattua kuntoremonttia yhteistyössä liikunnan ja terveyden edistämisen asiantuntijoiden kanssa. Tuloksena ovat uudet 1askel-hyvinvointijaksot.  Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry aloitti toimintansa vuoden 2012 alussa. PHT:n toiminnan tarkoituksena on työikäisten ja heidän perheidensä terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, toimintakyvyn ylläpitäminen ja parantaminen sekä elämänhallinnan tukeminen.