Jäsenet

PAM ajaa jäsentensä asioita työelämässä. Liitto jäsenineen edistää koko palvelualan arvostusta, palkkatasoa ja työehtoja ja jäsenyys antaa sinulle paljon enemmän kuin pelkkä työttömyyskassan jäsenyys. 

Liiton jäsenenä varmistat itsellesi paitsi luottamusmiehen, myös liiton muut palvelut kuten työsuhdeneuvonnan ja lakimiesten avun, jos joskus käy niin, ettei kaikki työpaikalla sujukaan kuin rasvattu. Lisäksi saat satoja rahanarvoisia etuja, koulutusta, kavereita, lomailumahdollisuuksia, lehtietuja ja paljon muuta.

Muistathan myös, että 1,5 % jäsenmaksu palkastasi on verovähennyskelpoinen - ei siis kovinkaan suuri maksu turvasta työttömyyden tai kysymysten varalle.

Ammattilainen kuuluu ammattiliittoon

Ammattiliittoon liittyminen on osoitus siitä, että arvostat omaa ammattiasi, pidät kiinni oikeuksistasi, haluat viedä eteenpäin alasi työehtoja ja pidät tärkeänä, että työsuhteissa pelisääntöjä noudatetaan. Tärkeitä juttuja, eikö?

Mitä enemmän on jäseniä, sitä paremmin alan työehtoja saadaan parannettua. Liiton neuvotteluvoima työnantajan suuntaan on sitä suurempi, mitä enemmän taustalla on pamilaista joukkovoimaa - jäseniä.

PAMin jäseneksi voit liittyä

  • kun olet työssä yksityisellä palvelualalla
  • kun olet esimiehenä palvelualalla
  • kun opiskelet palvelualan ammattiin
  • kun työllistät itsesi ammatinharjoittajana tai yrittäjänä. Katso lisää alta.

Jäseneksi ei voi liittyä

  • vanhempainvapaan, työttömyyden tai muun sellaisen vapaan aikana, jolloin  sinulla ei ole palkkatuloja

Yrittäjäjäsenet (lisätietoja PAMin sivuilta)

Onko työpaikkasi jokin näistä?

Alko, Apteekki, Avecra, Bingo, Elokuvateatteri, Erityisala, Golf, Hiihtokeskus, Hiusala, Kauppa, Kiinteistöpalvelut, Majoitus/ Ravintola, Ohjelmapalvelut, RAY, Rautakirja, Vapaa-aika tai Vartiointi ihan vaan muutamia mainitaksemme. Tervetuloa jäseneksi!

Liity PAMin jäseneksi kätevästi verkossa