Jäsenedut PAMissa

Työehtosopimukset eivät synny ilman jäseniä. Mitä useampi alan työntekijä on PAMin jäsen, sitä parempia työehtosopimuksia pystytään neuvottelemaan. Työehtosopimuksissa sovitaan mm. palkasta, työajoista, sairausajan palkasta, lomista, lisistä, tauoista - kaikesta.

Haluathan sinäkin vaikuttaa työehtoihisi ja palkkaasi ja oman alasi tulevaisuuteen? Tule rohkeasti mukaan ja käytä etujasi!

Neuvonta kaikissa työsuhdeasioissa

Lähin apu löytyy usein omalta työpaikalta, sillä luottamusmies auttaa sinua kaikissa työsuhteisiin liittyvissä asioissa. Aluetoimistomme palvelevat sinua ympäri Suomen. Voit myös soittaa työsuhdeneuvontaan tai asioida verkossa. Neuvonta on jäsenille maksutonta.

Oikeus- ja lakimiespalvelut työsuhdeasioissa

Jos työpaikalla syntynyt erimielisyys ei ratkea luottamusmiehen tai aluetoimistojen avulla, on jäsenellä mahdollisuus oikeusapuun ja liiton lakimiehen palveluihin.

Koulutusta

Koulutus on erinomainen jäsenetu, jonka saat käyttöösi, kun liityt. PAM tarjoaa koulutuspolkuja oman ammattitaidon kasvattamiseen, luottamustehtäviin, ammattiosaston toimintaan ja koko työyhteisön kehittämiseen.

Turvaa työttömälle

PAMin jäsenenä kuulut automaattisesti Palvelualojen työttömyyskassaan. Näin kerrytät ansiosidonnaista päivärahaa, jolla turvaat itsellesi paremman toimeentulon mahdollisen työttömyyden ajaksi. Lisäksi PAMin asiantuntijat varmistavat, että lomautus tai työsuhteen lopettaminen tapahtuu lainmukaisesti.

Lomaedut

PAMin jäsen saa useista lomapaikoista tuntuvia etuja ja voi lomailla edullisesti liiton omissa lomapaikoissa. Hyviä alennuksia on tarjolla myös hotelleista ja laivamatkoista.

Muut jäsenedut (klikkaa otsikkoa)

PAMin jäsenedut ovat kaikkien jäsenien käytettävissä niin työssä kuin vapaa-aikanakin. Alennuksia ja etuja saat esim.

  • vakuutuksista
  • asunnoista
  • pankeista
  • lehdistä
  • polttoaineista
  • autonrenkaista
  • laivamatkoista
  • silmälasiliikkeistä
  • atk-kurssiesta
  • hotellimajoituksista. 

Lisäksi ammattiosasto 837:n jäsenillä on omia etuja joista saat lisätietoja klikkaamalla tästä. Jos et ole Tunturi-Lapin osaston jäsen, voit vaihtaa osastoa ilmoittamalla siitä Jäsenneuvontaan puh. 030 100 600.

Jäsenkortti kännykässä?

Tiesitkö, että muovisen jäsenkortin lisäksi PAM tarjoaa jäsenilleen myös kännykässä toimivan jäsenkortin?
Kännykässä toimiva kortti antaa samat edut kuin muovinen kortti (huom. Teboilin bensa-alennuksen saa vain muovikortilla). Lisäksi siinä on kännykkään sopivia toimintoja. Voit mm. lukea ajankohtaisia uutisia sekä jäsenetutarjouksia milloin ja missä vaan. PAMin nettisivuille on koottu lisätietoa kännykkäkortista.

Tarkista ja päivitä matkapuhelinnumerosi PAMin sähköisessä jäsenpalvelussa:
(kirjaudu omalla jäsennumerolla ja salasanalla)

 

 

toiminta suunnitelma

 

Suosittele jäsenyyttä PAMissa. Yhdessä olemme vahvoja

Tee vuoden paras tekosi ja osallistu PAMin jäsenhankintakampanjaan. Suosittele PAMin jäsenyyttä työkaverillesi tai tuttavallesi, joka on töissä yksityisellä palvelualalla. Jäsenhankkijat palkitaan!

 

Tee näin:

1. Täytä kaverisi kanssa liittymislomake

2. Merkitse oma nimesi ja jäsennumerori tai syntymäaikasi kohtaan "jäsenyyttä suositteli"
    Tee samoin, jos täytät paperisen liittymislomakkeen. Tulosta paperinen lomake tästä.

Tervetuloa uudistuneeseen PAMin verkkokauppaan